Welcome to the internship in Lviv City Council Office of community property

Lviv City Council Office of community property is inviting active young people to become a Lviv City Council's trainee. The main requirement of trainees is fluency in English or Polish. Young people are given an opportunity to show initiative and leadership skills, learn how to work in team and be involved in Lviv City Council Office of community property's website administration.
03.04.2015

Non-commercial tenders to transfer non-residential premises for rent

Applying for participation in the tender is opened until 18.04.2015 in Lviv Center of administrative services (1, Rynok Square, 1, entrance on the right. Further - LCAS) or in its regional offices (in Lviv District Administrations) according to the work schedule - for juridical persons and entrepreneurs.
02.04.2015

Commercial and non-commercial tenders to transfer non-residential premises for rent

Управління комунальної власності департаменту економічної політики Львівської міської ради  оголошує комерційний  та некомерційний конкурси  з метою надання в оренду вільних нежитлових приміщень, які знаходяться в комунальній власності.
10.03.2015

Commercial premises in 36, Doroshenko Str and 8, Novakivskoho Str have been auctioned in Lviv

Управління комунальної власності Львівської міської ради інформує про продаж на аукціоні  об’єктів малої приватизації комунальної власності м. Львова. На аукціон виставлено два об’єкти приватизації – нежитлові приміщення 1-го поверху та підвалу, що на вул. П.Дорошенка, 36 та нежитлові приміщення підвалу, що на вул. О.Новаківського, 8.
19.02.2015

Announcement about intention of passing two real estate properties in the lease

Повідомляємо про намір передати в оренду наступні об’єкти нерухомого майна: № п/п Адреса об’єкта Поверховість
27.01.2015

Non-residential spaces are being leased by tender

Управління комунальної власності Львівської міської ради оголошує комерційний та некомерційний конкурси з метою надання в оренду вільних нежитлових приміщень, які знаходяться в комунальній власності. Заяви на участь в конкурсі приймаються до 17.02.2015 включно у відділі «Центр надання адміністративних послуг» та його територіальних підрозділах (при районних адміністраціях) адміністративно-господарського управління Львівської міської ради.
27.01.2015

The transfer of property for rent by commercial and non-commercial tenders has provided the increase of revenues to the city budget

20 січня 2015 року в управлінні комунальної власності відбулись комерційний та некомерційний конкурси, з метою надання в оренду вільних нежитлових приміщень, які знаходяться в комунальній власності. На комерційний конкурс виносились дванадцять об’єктів нерухомого майна, більшість яких знаходяться у Сихівському, Залізничному та Франківському районах.
22.01.2015

Revenues from privatization amounted to 28% more than according to the plan!

Управління комунальної власності інформує про виконання плану щодо надходження коштів до бюджету від продажу майна. За 2014 рік перевиконання плану склало 128 %. Це найкращий показник від моменту існування управління комунальної власності (див. діаграму).
13.01.2015

The building 31, Oleny Stepanivny Str, Lviv has been put up for auction

Управління комунальної власності Львівської міської ради інформує про продаж на аукціоні  об’єкта малої приватизації комунальної власності м. Львова. На аукціон виставлено об’єкт приватизації – дві будівлі на вул. Олени Степанівни,31 кінцевий строк прийому заяв для участі а аукціоні - 02.02.2015 р. включно. Аукціон відбудеться 06.02.2015 за адресою: м. Львів, пл. Ринок,1, 2-й поверх, велика сесійна зала,  11.00 год. Реєстрація учасників аукціону  проводитиметься з 09.30 год. до 10.30 год. за міс...
30.12.2014

Transfer of community property for rent

  Управління комунальної власності департаменту економічної політики повідомляє про намір передати в оренду наступні об’єкти нерухомого майна  
01.10.2014