Transfer of community property for rent

Публікація в газеті «Львівська пошта» від 30.08.2014

Управління комунальної власності департаменту економічної політики повідомляє про намір передати в оренду наступні об’єкти нерухомого майна

 

Особи, що бажають отримати зазначені вище об’єкти нерухомого майна у користування на підставі договору оренди, повинні повідомити до 13.09.2014 включно про свій намір укласти договір оренди способом скерування заяви про укладення договору на адресу управління комунальної власності департаменту економічної політики через відділ “Центр обслуговування мешканців“ Львівської міської ради (м. Львів, пл. Ринок, 1).

Заява повинна обов’язково містити пропозицію про цільове використання об’єкта та термін на який укладається договір оренди.

 

п/п

       Адреса

       об’єкта

 

Поверхо-вість

  Площа

    кв.м

Балансоутриму-вач

Цільове

використання

 1.

вул. Коновальця,27

підвал

21,9

ЛКП «Львівський ліхтар»

238-71-02

 

 2.

вул. Курбаса,9

Мезонін

21,8

ЛМКП «Айсберг»

260-28-66

 

 

1. Для фізичних осіб – засвідчена заявником копія паспорта громадянина України – (1, 2, 11 сторінки).

2. Для професійних творчих працівників – засвідчені заявником копія диплому про освіту або членського квитка члена творчої спілки.

3. Для юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців – витяг з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців.

4. Довідка про відсутність справи про банкрутство.

У разі надходження двох і більше заяв управління комунальної власності департаменту економічної політики оголошує конкурс на право оренди у порядку, встановленому чинним законодавством України.

Докладнішу інформацію можна отримати за тел.: +38 (032) 297 55 15.

 

Категорія Rent