Приватні виконавці здійснили виселення недобросовісних орендарів

Протягом останніх днів виселено з нежитлових приміщень центральної частини міста двох недобросовісних орендарів.

Внаслідок затяжних судових процесів 23 серпня 2018 року виселено ТзОВ "Кіновідеомистецький центр дозвілля "Касандра" з приміщень за адресою: м. Львів, пл. Міцкевича, 6/7.

Ще у жовтні 2015 року Господарським судом Львівської області було прийнято рішення щодо розірвання договору оренди цілісного майнового комплексу, укладеного між управлінням комунальної власності та ТзОВ "Кіновідеомистецький центр дозвілля "Касандра" та зобов'язано орендаря повернути управлінню цілісний майновий комплекс, розташований на пл. Міцкевича, 6/7.

Аналогічно, 28 серпня 2018 року, було виселене ТзОВ "Мімоза" з нежитлових приміщень загальною площею 159,3 кв. м, що знаходяться за адресою: м. Львів, вул. Краківська, 7.

Враховуючи ряд неправомірних дій з боку ТзОВ "Мімоза" , ще у жовтні 2015 року Господарським судом Львівської області було прийнято рішення щодо розірвання договору оренди, укладеного між управлінням комунальної власності та ТзОВ "Мімоза" та зобов'язано орендаря повернути управлінню приміщення на вул. Краківській, 7.

Управління комунальної власності висловлює подяку приватному виконавцю Андрію Пицю,  начальнику Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерію Середі та ЛКП "Муніципальна дружина" за оперативність та професіоналізм у виконанні рішення суду, недопущення неправомірних посягань з боку третіх осіб та забезпечення громадського порядку при виселені.

Категорія Суди